ПРАВО И V-ОБРАЗНО ГРЕБЛО 
Това са първите гребла за сняг създадени

...
ПРАВО И V-ОБРАЗНО ГРЕБЛО

Това са първите гребла за сняг създадени
Коментари Харесай

ТРАНСФОРМА представя HILLTIP - гребла за сняг, разпръсквачи за сол, пясък и флуиди

ПРАВО И V-ОБРАЗНО ГРЕБЛО

Това са първите гребла за сняг основани в Европа за европейски коли. Монтажният комплект Hilltip Quick Hitch прави инсталирането и демонтажа на греблото извънредно бърз, елементарен и съчетаем с множеството пикапи, ванове и леки камиони. Управлението на електро-хидравлично задвижване, което разрешава позициониране във всички направления се прави с грациозен многофункционален джойстик, инсталиран в купето.

РАЗПРЪСКВАЧИ НА СОЛ И ПЯСЪК

Комбинираният полиетиленов електрически пулверизатор е предопределен за монтаж на европейски пикапи, ванове и леки камиони. Лекото тяло на бункера на разпръсквача е направено от полиетилен с монтажни елементи от неръждаема стомана. Този неповторим пулверизатор включва интегриран контейнер за спомагателни (опционални) системи за течни консумативи. Управлението се прави от контролер с пъстър екран, с опция за персонализация съгласно техущите условия, GPS надзор на материалите съгласно скоростта и предпазване на данните в USB памет.



РАЗПРЪСКВАЧИ ЗА РАЗМРАЗЯВАНЕ

Този смесен пулверизатор е идеално средство за битка с леда и снега, а през лятото може да се употребява и за селскостопански цели. Като спомагателна алтернатива се предлага 12 м. маркуч с макара за напръскване на тротоари и други мъчно налични места.



*Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР